Voedingssupplementen - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Voedingssupplementen

Hondenartikelen > Hondenapotheek

Zalmolie/Schapenvet Duo 500ml met Omega 3 and 6

Zalmolie/schapenvet duo is met de essentiële omega-3 en 6 vetzuren een gezonde toevoeging aan het voer van uw hond. Zalmolie/Schapenvet Duo helpt bij het voorkomen van: Allergische reacties, huidontstekingen en huidschilfers, groeistoornissen en stofwisselingsproblemen. Zalmolie/schapenvet Duo is goed voor: het immuunsysteem, een glanzende vacht, de eetlust en optimalisering van de bloedvaten, soepele gewrichten.
Ingrediënten: zalmolie 20%, schapenvet, mega-3 vetzuren: 25%-30%, Epa: 16%-18%, DHA: 12%-14%, Omega-6 vetzuren 155 mg. Analyse: ruw vet: 99 gr, ruw eiwit: <0,1 gr, ruwe as: <0,1 gr, ruwe celstof: <0,1 gr. Vitamines:A: 51 mg/kg, D: 0,31 mg/kg, E, F. Door het voer mengen: 1 maal drukken staat gelijk aan ± 2ml.Honden tot 15kg: 3 pompjes p/dag, 15 tot 30kg: 5 pompjes p/dag, 30kg of meer: 7 pompjes p/dag.

Carnis® 100% Wortelmeel
Wortelen bevatten zeer veel betacaroteen, het lichaam zet dit om in vitamine A en kan o.a preventief werken tegen:   

Is een krachtige antioxidant
Kan een beschermde werking van de huid en vacht hebben
Kan helpen bij een goede doorbloeding van het lichaam
Kan helpen tegen stress
Kan helpen voor een betere pigmentatie van de vacht
Kan preventief helpen bij diaree
Kan een positieve invloed hebben op de leverwerking

Cranberry poeder 100%

Dit cranberry poeder is een aanvullend diervoeder en gemaakt van 100% cranberry's..

De Cranberry is gedroogd en tot een poeder vermalen. Cranberry poeder kan een positieve invloed hebben op o.a.:  de urinewegen, gezonde blaaswerking, tand en tandvlees en een gezonde bloedsomloop. De Cranberry is van nature zeer zuur en daardoor ontstaat er een milieu, waardoor ongewenste organismen niet kunnen groeien. Het is tevens een krachtige antioxidant.

Het Cranberry poeder kan eenvoudig worden toegevoegd aan de dagelijkse voeding van uw huisdier om gezondheid en vitaliteit te verhogen! Het poeder kan vermengd worden met het eten en eventueel bevochtigd worden, zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Zeewier ( Hond en Kat)

Gedroogd en fijn gemalen IJslands zeewier is een aanvullend diervoeder, een  100% natuurproduct zonder toevoegingen.
Van nature is zeewier een rijke organische bron van gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren.

Het dagelijks toevoegen ervan aan de voeding van uw dier, bevordert de algemene stofwisseling.

IJslands zeewier heeft als voordeel ten opzichte van andere zeewieren dat het een zuiver zeewier is zonder zware metalen.

Zeewier kan een positief effect op de pigmentatie hebben en kan de samenstelling van het speeksel beïnvloeden, zodat vorming van tandsteen kan worden voorkomen en reeds bestaande afzettingen worden opgelost.

Tevens kan het bijdragen aan betere pigmentatie van vacht & huid en een optimalisatie van de spijsvertering van uw dier.
U kunt het gedroogde zeewier toedienen door het zeewier door het voer van uw dier te mengen of eventueel een beetje vochtig maken.

 
Back to content | Back to main menu