Omschrijving - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Omschrijving

Kattenartikelen > Snacks

Liquid Snack met kip en taurine.

Je
moet de nagels van je kat knippen, maar hoe? Je pluizige kattenkop doet er alles aan om deze taak te ontlopen. Ze begint hard te miauwen, klautert de gordijnen in en verstopt zich onder de bank. Gelukkig biedt Vitakraft een oplossing: de Liquid Snack. Een vloeibare kattensnack die geen enkele kat kan weerstaan. Je kat beleeft hemel op aarde bij het proeven van de Liquid Snack, wat nagels knippen ineens wel heel makkelijk maakt!

De snack is niet alleen lekker maar draagt ook nog bij aan de gezondheid van je kat. Deze vloeibare kattensnack met eend bevat taurine (aminozuur) voor de ondersteuning van de ogen en het hart van je kat. Met een hoog vochtgehalte van 88,5% zorg je er ook voor dat je slechte drinker nog wat extra vocht binnen krijgt. Een multifunctionele snack dus!

Naast lekkernij, kun je deze snack ook als topping over de hoofdvoeding gebruiken óf als ijsje door de Liquid Snack in te vriezen. Het bevat weinig calorieën en is geschikt voor katten vanaf 3 maanden.

Vitakraft Liquid zalm

Wil jij je kat verwennen met een heerlijke smaaksensatie? Gewoon puur omdat je gek bent op je tuttelfrutje? Geef je huistijger dan de hemelse Liquid Snack van Vitakraft. Deze smaakvolle zalmvariant met omega-3 vetzuren is niet alleen onwijs lekker maar draagt ook bij aan het mooie uiterlijk van je kat. Omega-3 ondersteunt namelijk de huid en vacht van je snoezepoes.

Meer dan een snack…

De snack is multifunctioneel! Je kunt de traktatie geven als tussendoortje, als topping over de hoofdvoeding om de acceptatie te verhogen óf als ijsje door de snack in te vriezen! Bij het proeven van deze snack beleeft je snoezepoes hemel op aarde.

Cat Stick® classic met kip en kattengras.

O
vertuigt met topkwaliteit, een extra hoog vleesgehalte, een suikervrije receptuur, een unieke, onweerstaanbare smaak en bevat geen kleurstoffen en smaakversterkers. Deze Cat Stick® classic heeft een ondersteunende werking op de darmen van de kat. De Cat Stick® classic heeft handige afbreekpunten waardoor de stick in kleine stukjes kan worden gevoerd. Ze zijn per drie stuks, afzonderlijk in folie verpakt om de versheid van de Cat Stick® classic te kunnen garanderen.

• ondersteunt het darmstelsel
• extra hoog vleesgehalte
• suikervrije receptuur
• zonder kleurstoffen en smaakversterkers
• afzonderlijk verpakt

Catsticks kaloen en lam.

Ben je ook zo gek op je kat en wil je je lieve huisdier eens goed verwennen? Kies dan voor de Vitakraft Cat Stick Kalkoen & Lam! Deze onweerstaanbare kattensnack is razend populair bij katten. De Vitakraft Cat Sticks zijn namelijk extra vlezig, want deze kattensticks hebben een extra hoog vleesgehalte van maar liefst 95%. Dat kan natuurlijk geen enkele kat weerstaan! De Cat Stick heeft handige afbreekpunten op de stick waardoor je de kattensnack eenvoudig in kleinere stukken kunt breken. Zo creëer je nóg meer verwen-momenten voor je kat en kun je je liefde voor je kat nog vaker uiten. Wat een luxe zeg.

Catsticks Kabeljauw en koolvis.

Is jouw kat gek op vis en wil je je geliefde huisdier verrassen met een lekkere kattensnack? Dan is de Cat Stick Kabeljauw & Koolvis van Vitakraft een uitstekende keuze! Waarom is deze kattensnack zo onweerstaanbaar lekker? Goede vraag! De Cat Stick Kabeljauw & Koolvis is erg smaakvol, omdat deze kattenstick een extra hoog visgehalte heeft van maar liefst 80%. Dat maakt deze kattensnoepjes zo gelieft bij veel katten. Door de handige afbreekpunten op de stick kun je de Cat Stick eenvoudig in kleinere stukken breken. Hierdoor kun je je geliefde kat vaker verwennen en creëer je nóg meer geniet-momenten voor je huisdier.

Catsticks Eeend en konijn.

Dé kattensnack waar elke kat gek op is
Verdient je lieve kat iets extra’s óf wil je je huisdier gewoon lekker verwennen? Dan is de populaire Cat Stick Eend & Konijn een echte verrassing. Door een extra hoog vleesgehalte van maar liefst 95% is deze kattensnack een absolute favoriet van veel katten. De Cat Stick kun je eenvoudig in kleine stukken breken dankzij de handige afbreekpunten. Zo creëer je meer verwenmomenten en kan je geliefde kat nóg vaker genieten van de lekkere kattensnoepjes. De Cat Sticks zijn per drie stuks, afzonderlijk in folie verpakt om de versheid van de kattensnack te garanderen.

 
 
 
Back to content | Back to main menu