Pro-vet - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Pro-vet

Kattenartikelen > Voer > Droogvoer

Pro-vet Adult

Urine pH controle
Laag Mg (0.08%)
Laag P (0.7%)
EPA+DHA
Natuurlijke Antioxidanten mengsel
L-carnitine
Prebiotica (MOS+FOS)
FHV (Vezel-Hoog-Viscositeit)
FLV (Vezel-Laag-Viscositeit)
Geurbeheersing

Indicatie
PRO-VET ADULT ondersteunt de onderhoud van het volwassen lichaam en vermindert het risico op belangrijke ziekten zoals aandoeningen aan de urinewegen, nierziekte, hartfalen, diabetes en kanker. PRO-VET ADULT verhoogt de levensverwachting.


Effectiviteiten
KENMERK EFFECT
Voedingsstoffen in optimale gehalten Onderhoud van lichaamsfuncties. Ondersteuning van de conditie van huid en vacht.
Hoge verteerbaarheid van eiwitten, vetten en koolhydraten. Stimulans van de immuunfunctie.
Verbetering van de huid bij atopische aandoeningen.
Goede consistentie van ontlasting. Vermindering van het risico op kanker, nierziekte en gewrichtsaandoeningen.
Sturing van de zuurgraad van de urine en verlaging van de concentraties van struvietvormende componenten. Vermindering van het risico op struvietvorming.
Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten. Vermindert het risico op kanker en nierziekte.
Laag fosforgehalte Minder risico op nierziekte.
Rijk aan vezelstoffen met hoge viscositeit (FHV) Minder risico op diabetes en haarballen. Stimuleren de darmmotiliteit en bevorderen de consistentie van de ontlasting.
Rijk aan vezelstoffen met lage viscositeit (FLV) Bevorderen de darmmotiliteit en controleren haarbalvorming
Toegevoegde Yucca extract Minder geur van de ontlasting
Toegevoegde prebiotica (FOS/MOS) Toename van gunstige bacteriën in de darm


Samenstelling
dierlijke eitwitbronnen, dierlijke vetten, gedroogd gevogelte, rijst, maïsgluten, gerst, maïs, tarwe, aardappelproteïne, gedroogde bietenpulp, gepurificeerde groentevezels (cellulose), visolie (zalm), gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd gistextract (bron van mannan-oligosacchariden), mineralen, inuline (bron van fructo-oligosacchariden).

* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend (vitamine E) extract van natuurlijke oorsprong en conserveringsmiddelen ammoniumpropionaat, fosforzuur en citroenzuur.


Voedingsschema
Gewicht  
Dagrantsoen  
2 kg 30 - 40 gr
3 kg 40 - 55 gr
4 kg 50 - 70 gr
5 kg 60 - 85 gr
>6 kg 10 - 15 gr/kg


Pro-vet Mobility
VERBETERT MOBILITEIT EN
BEHEERT OSTEOARTHROSE

Chondrobeschermende Eigenchappen
Gelatinehydrolysaat
L-carnitine
EPA+DHA
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel
Rijk aan Prebiotica (MOS+FOS)
FHV (Vezel-Hoog-Viscositeit)
FLV (Vezel-Laag-Viscositeit)
Geurbeheersing

Indicatie
PRO-VET MOBILITY is speciaal ontwikkeld voor katten met een verminderde mobiliteit en osteoarthrose of met een neiging tot het ontwikkelen van deze symptomen. PRO-VET MOBILITY is verrijkt met een mengsel van chondro-beschermende agenten, namelijk zalmolie, gelatinehydrolysate, glucosamine, chondroïtine sulfaat, groen-lipmossel en een speciaal melkconcentraat.

Vier recente studies in verschillende veterinaire klinieken hebben aangetoond dat een dieet met zalmolie, gelatinehydrolysaat, glucosamine, chondroïtine sulfaat, groen-lipmossel en een speciale melkconcentraat de vooruitgang van osteoarthrose bij katten vertraagt. PRO-VET MOBILITY bevat een combinatie van nutraceuticals waardoor ontstekingsreacties in de gewrichten worden geremd, de pijn wordt verzacht en verdere afbraak van de kraakbeenmatrix wordt tegengegaan.
De individuele nutraceaticals hebben veelal verschillende werkingsmechanismen waardoor ze mogelijk centristisch zijn.
Epidemiologisch onderzoek heeft een associatie aangetoond tussen overgewicht en klinische symptomen van osteoarthritis bij de kat. Omdat osteoartrose is geassocieerd met overgewicht en hogere leeftijd heeft PRO-VET MOBILITY daarom bovendien lage gehalten aan energie, eiwit en fosfor en is verrijkt met L-carnitine en vitamine E.
PRO-VET MOBILITY vermindert bij katten met overgewicht en osteoarthritis de ernst van klinishe symptomen door gewichtsreductie. Bij katten is osteoartrose een frequente aandachtige chronische, progressieve en pijnlijke ziekte van de bewegingsapparaat. Ernstige vormen van osteoarthrose kunnen de reden zijn voor euthanasie. Naast degeneratie van kraakbeen wordt het ziektebeeld getypeerd tot onstekingsreacties in de synoviale membraan. In het licht van bovengenoemde verschillen kan PRO-VET MOBILITY een positief effect op osteoartrose geven.


Effectiviteiten
KARAKTERISTIEK EFFECT
Chondrobeschermende Eigenchappen
Biedt een ontstekingsremmende werking. Hindert de afbraak van het kraakbeen.

Gelatinehydrolysaat Stimuleert de synthese van collageenkraakbeen en vertraagt de progressie van artrose. Hindert de afbraak van het kraakbeen.
Toegevoegde zalmolie 5%
Ontstekingsremmende werking.
Anti-cachectische werking.
Lage energiewaarde
+ Hoge L-carnitine 0,075% Bevordert de controle op lichaamsgewicht en adipositas.
Hoge verteerbaarheid van eiwitten, vetten en koolhydraten. Goede consistentie van de ontlasting.
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie (EPA+DHA) Stimuleert de immuunfunctie.
Verbetert de huid bij atopische aandoeningen. Vermindert het risico op kanker, nierziekte en gewrichtsaandoeningen.
Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten. Vermindert het risico op kanker en nierziekte.
Laag beschikbare fosfor. Vermindert het risico op de ontwikkeling van nierziekte.
Rijk aan vezelstoffen met hoge viscositeit (FHV) Minder risico op diabetes en haarballen. Stimuleren de darmmotiliteit en bevorderen de consistentie van de ontlasting.
Rijk aan vezelstoffen met lage viscositeit (FLV) Bevordert darmmotiliteit en controleert haarbalvorming.
Toegevoegde Yucca extract Minder geur van de ontlasting
Toegevoegde prebiotics (FOS/MOS) Toename van gunstige bacteriën in de darm.


Samenstelling
rijst, dierlijke eitwitbronnen, gerst, dierlijk vet, maïs, tarwe, visolie (zalm), maïsgluten, gedroogde bietpulp, gedroogde aardappel, gehydrolyseerde gelatine, gedroogd gevogelte, aardappel-proteïne, gedroogde gistextract, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, gepurificeerde groentevezels (cellulose), gehydrolyseerde extract van week- en schaaldieren (bron van glucosamine), inuline, chondroïtinesulfaat.

* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend (vitamine E) extract van natuurlijke oorsprong en conserveringsmiddelen ammoniumpropionaat, fosforzuur en citroenzuur.


Voedingsschema
Gewicht  
 Dagrantsoen    

2 kg 30 - 40 gr
3 kg 40 - 55 gr
4 kg 50 - 70 gr
5 kg 60 - 85 gr
>6 kg 10 - 15 gr/kg


Pro-vet Renal
VOOR HET ONDER CONTROLE HOUDEN VAN
CHRONISCHE NIERAANDOENINGEN

Urine pH controle
Laag Na (0.21%)
Laag P (0.49%)
EPA+DHA
Natuurlijke Antioxidanten mengsel
L-carnitine
Prebiotica (MOS+FOS)
FHV (Vezel-Hoog-Viscositeit)
FLV (Vezel-Laag-Viscositeit)
Geurbeheersing

Indicatie
PRO-VET RENAL is ontwikkeld voor volwassen katten met chronische nierinsufficiëntie. Het dieet voorziet in voldoende voedingsstoffen om het lichaam te onderhouden.
Bij katten is chronische nierinsufficiëntie (CRF) een belangrijke doodsoorzaak. Nierfalen (CRF) komt voor bij 30% van de katten ouder dan 12 jaar. De progressie van nierinsufficiëntie kan worden verminderd en daarmee wordt de overlevingsduur van de patiënt verlengd, maar de ziekte kan niet genezen. Er zijn overtuigend bewijzen dat een geschikt dieet de overlevingsduur van patiënten met nierfalen verhoogt. Een lage fosforopname leidt tot vertraging van het verlies van nierfunctie. Naast fosforarm dient een dieet voor katten met nierinsufficiëntie weinig eiwit en natrium te bevatten, rijk te zijn aan kalium, een licht basische urine pH te induceren en een hoog gehalte aan eicosapentaeenzuur (EPA) te bevatten. Een lage eiwitopname leidt tot minder ophoping van ureum in het bloed waardoor de eetlust op peil blijft. Weinig natrium in het dieet draagt bij aan controle van de bloeddruk, welke bij nierpatiënten neigt tot stijging. Bij verminderde nierfunctie is er extra kaliumverlies hetgeen wordt gecompenseerd door een verhoogde opname. Omdat bij nierziekte de uitscheiding van zuren is verminderd dient het dieet een alkalische werking te hebben. Een hoge EPA-opname vertraagt de progressie van nierziekte bij de kat  Het is duidelijk dat een beperking van de essentiële nutriënten geen deficiëntie mag veroorzaken en de voorziening voldoende moet zijn voor handhaving van de normale lichaamsfuncties.

Een geschikt nierdieet kan slechts het verlies aan nefronen vertragen en de overlevingsduur verlengen. Tussen verschillende commercieel verkrijgbare nierdiëten zijn er grote verschillen in effectiviteit. De verwachte effectiviteit van PRO-VET RENAL, hetgeen is gebaseerd op de ideale samenstelling, is equivalent aan een gemiddelde overlevingsduur van 30 maanden na diagnose. Het is aannemelijk dat PRO-VET RENAL ook preventieve werking heeft en het risico op de ontwikkeling van chronische nierinsufficiëntie (CRF) bij gezonde katten vermindert. Het risico op nierfalen (CRF) is verminderd door de extra vitamine E , het hoge EPA-gehalte en in het bijzonder het lage gehalte aan fosfor.


Effectiviteiten
KENMERK EFFECT
Laag gehalte aan bischikbaar fosfor. Vertraging van de progressie van het nierfalen.
Laag eiwitgehalte. Vermindering van de uremie.
Laag natriumgehalte. Tegengaan van hoge bloeddruk
Hoog kaliumgehalte. Compensatie van het kalium verlies.
Laag arachidonzuurgehalte. Vermindering van de productie van ontstekingsactiverende eicosanoïden.
Hoog eicosapentaeenzuurgehalte. Verhoogde productie van bloedvatverwijdende en ontstekingsremmende eicosanoïden.
Licht basische urine pH Preventie van acidose.
Voedingsstoffen in optimale gehalten.
Onderhoud van lichaamsfuncties. Ondersteuning van de conditie van huid en vacht.

Hoge verteerbaarheid van eiwitten, vetten en koolhydraten. Goede consistentie van ontlasting.
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie (EPA+DHA) Stimuleren van de immuunfunctie. Verbetering van de huid bij atopische aandoeningen. Vermindering van het risico op kanker, nierziekte en gewrichtsaandoeningen.
Sturing van de zuurgraad van de urine en verlaging van de concentraties van struvietvormende componenten. Vermindering van het risico op struvietvorming.
Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten. Vermindert het risico op kanker en nierziekte.
Laag fosforgehalte. Minder risico op nierziekte.
Rijk aan vezelstoffen met hoge viscositeit (FHV) Minder risico op diabetes en haarballen. Stimuleren van de darmmotiliteit en bevordering van de consistentie van de ontlasting.
Rijk aan vezelstoffen met lage viscositeit (FLV) Bevorderen darmmotiliteit en controleren haarbalvorming.
Toegevoegde Yucca extract Minder geur van de ontlasting.
Toegevoegde prebiotics (FOS/MOS) Toename van gunstige bacteriën in de darm.

Samenstelling
rijst, dierlijke eitwitbronnen, gerst, dierlijke vet, maïs, tarwe, visolie, maïsgluten, gedroogde bietpulp, gedroogde aardappel, gedroogd gevogelte, aardappelproteïne, gistextract, gehydrolyseerde kippenlever, minerals, cellulose, inuline.

* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend (vitamine E) extract van natuurlijke oorsprong en conserveringsmiddelen ammoniumpropionaat, fosforzuur en citroenzuur.

Voedingsschema
Gewicht  
 Dagrantsoen    

2 kg 30 - 40 gr
3 kg 40 - 55 gr
4 kg 50 - 70 gr
5 kg 60 - 85 gr
>6 kg 10 - 15 gr/kg

Pro-vet Struvite
VOOR HET OPLOSSEN EN
VOORKOMEN VAN
STRUVIETSTENEN IN DE BLAAS.


Urine pH controle
Laag Mg (0.08%)
Laag P (0.6%)
EPA+DHA
Natuurlijke Antioxidanten mengsel
L-carnitine
Prebiotica (MOS+FOS)
FHV (Vezel-Hoog-Viscositeit)
FLV (Vezel-Laag-Viscositeit)
Geurbeheersing

Indicatie
PRO-VET STRUVITE is ontwikkeld voor volwassen katten met blaasstenen bestaande uit struviet. PRO-VET STRUVITE lost kristallen en stenen in de urineblaas op en het voorkomt recidief van de symptomen. PRO-VET STRUVITE voorziet in voldoende voedingsstoffen om het lichaam te onderhouden.
De ontwikkeling van kristallen en stenen bestaande uit struviet in de urineblaas is een veel voorkomend verschijnsel bij katten. Struvietkristallen en –stenen kunnen obstructie van de urineleider veroorzaken zodat de kat niet goed kan urineren. Het urineren is pijnlijk en de ophoping van afvalstoffen in het lichaam kan leiden tot coma en de dood. Bij ongeveer 10% van de katten die bij de dierenarts worden gepresenteerd is er sprake van urinewegaandoeningen vanwege struviet. De voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van katten met struviet. De dieettherapie richt zich op verlaging van de urineconcentraties van de componenten van struviet (magnesium, ammonium, fosfaat) en verlaging van de urine pH opdat aanwezig struviet oplost en nieuwe kristallen niet meer worden gevormd.

Het oplossen van aanwezig struviet in de urineblaas en preventie van de vorming van struviet is alleen mogelijk door een lage urine pH en lage concentraties van de struvietvormende componenten. PRO-VET STRUVITE bestaat uit magnesium, ammonium en fosfaat en lost op, dan wel ontstaat niet, bij een urine pH lager dan 6.5. PRO-VET STRUVITE bevat een juiste hoeveelheid urineverzuurder zodat de gemiddelde urine pH een waarde van 6.3 heeft. Deze pH werkt struviet tegen en betekent geen risico op acidose. De lage concentraties van magnesium, fosfaat en eiwit in het dieet stimuleren ook het oplossen van struviet en remmen de vorming ervan. PRO-VET STRUVITE kan derhalve worden gebruikt bij patiënten met struviet (en zonder obstructie) en bij patiënten die gevoelig zijn voor herhaald optreden van struvietvorming. Op basis van literatuurgegevens en de ideale samenstelling van PRO-VET STRUVITE, bedraagt de verwachte tijd, die nodig is voor volledige oplossing van struviet in de urineblaas, ongeveer 4 weken.


Effectiviteiten
KENMERK EFFECT
Verzuring urine Oplossen van aanwezig struviet; voorkomen van struvietvorming.
Laag magnesiumgehalte (Mg) Verlaging van de magnesiumconcentratie in de urine.
Laag eiwitgehalte Verlaging van de ammoniumconcentratie in de urine.
Voedingsstoffen in optimale gehalten. Onderhoud van lichaamsfuncties. Ondersteuning van de conditie van huid en vacht.
Hoge verteerbaarheid van eiwitten, vetten en koolhydraten. Goede consistentie van ontlasting.
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie (EPA+DHA) Stimuleert de immuunfunctie. Verbetert de huid bij atopische aandoeningen. Vermindert het risico op kanker, nierziekte en gewrichtsaandoeningen.
Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten Vermindert het risico op kanker en nierziekte.
Laag fosforgehalte (P) Minder risico op nierziekte.
Rijk aan vezelstoffen met hoge viscositeit (FHV) Minder risico op diabetes en haarballen. Stimuleert de darmmotiliteit en bevordert  de consistentie van de ontlasting.
Rijk aan vezelstoffen met lage viscositeit (FLV) Bevordert de darmmotiliteit en controleert haarbalvorming.
Toegevoegd Yucca extract Minder geur van de ontlasting
Toegevoegde prebiotics (FOS/MOS) Toename van gunstige bacteriën in de darm.

Samenstelling
rijst, dierlijke vet, gerst, dierlijke eitwitbronnen, zetmeel, tarwe, gedroogd gevogelte, gedroogd lambsvlees, aardappelproteïne, gedroogde globinepoeder, visolie (zalm), maïsgluten, gedroogde bietpulp, gedroogde gistextract (bron van mannan-oligosaccha-rides), gehydrolyseerde kippenlever, gepurificeerde groentevezels, ammoniumchloride, kaliumchloride, lecithine, gouds-bloemextract (bron van luteïne), dl-methionine, calciumkoolstof, L-lysine, cichorei-extract (inuline, bron van fructo-oligo-saccharides), taurine, L-carnitine, beta-caroteen, Yucca Schidigera-extract, rozemarijnextract.

* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend (vitamine E) extract van natuurlijke oorsprong en conserveringsmiddelen ammoniumpropionaat, fosforzuur en citroenzuur.

Voedingsschema
Gewicht
Dagrantsoen  

2 kg 30 - 40 gr
3 kg 40 - 55 gr
4 kg 50 - 70 gr
5 kg 60 - 85 gr
>6 kg 10 - 15 gr/kg
 

Pro-vet HyperSen
BEHEERSING VAN VOEDSELALLERGIE
EN ATOPISCHE HUIDZIEKTEN

Gehydrolyseerde Proteïne
Urine pH Controle
(EPA+DHA)
Borage Olie
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel
Prebiotica (MOS+FOS)
FHV (Vezel-Hoog-Viscositeit)
FLV (Vezel-Laag-Viscositeit)
Geurbeheersing

Indicatie
De gecombineerde kenmerken van PRO-VET HYPERSEN maken dit rantsoen verdienstelijk in de behandeling van diverse kattenkwalen. De voedselovergevoeligheid en atopie coëxisteren vaak bij katten en het is daarom moeilijk om een definitief onderscheid te maken tussen die twee voorwaarden. PRO-VET HYPERSEN geeft een optimale behandeling aan patiënten met voedselhypergevoeligheid en die met atopie.
Het opsplitsen van proteïnen in kleinere peptiden-fragmenten leidt kennelijk tot minder ongewenste immunologische reacties. Dit principe is ook van toepassing op katten met voedselhypergevoeligheid. Katten met voedselhypergevoeligheid voor soja-proteïne ontwikkelden pruritus na opname van intact soja-proteïne, maar deden dit niet met gehydroliseerde soja-proteïne.
PRO-VET HYPERSEN is een therapeutisch hypoallergeen dieet die gehydroliseerde proteïnen bevat en gebruikt moet worden als een eliminatiedieet. Tot dusver zijn de eliminatiediëten met gehydroliseerde en ouderproteïnen niet direct vergeleken, maar gebaseerd op gegevens voor eliminatiediëten met intacte en gehydroliseerde proteïnen, zou her er op wijzen dat een hypoallergeen dieet als PRO-VET HYPERSEN met gehydroliseerde proteïnen efficiënter is dan die met intacte proteïnen voor het beheer van voedselhypergevoeligheid.

Atopie en voedselovergevoeligheid gaan vaak samen en hebben gelijkwaardige klinische kenmerken, maar de huidkwaal die door geïnhaleerde allergenen wordt veroorzaakt zal niet op hypoallergenische eiwitbronnen reageren. De behandeling van atopische huidaandoeningen bestaat uit onderdrukking van de chronische ontstekingsreacties. De eicosanoïden in PRO-VET HYPERSEN zijn gevormd uit dihomo-gamma-linoleenzuur en uit eicosapentaeenzuur (EPA) zodat PRO-VET HYPERSEN anti-ontstekings eigenschappen heeft.
Uit dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde experimenten met katten met allergische dermatose, hebben aangetoond dat suppletie van zowel borage-olie die niet rijk is aan gamma-linoleenzuur (GLA) en visolie dat rijk is aan EPA, de ernst en omvang van pruritus, erytheem en automutilatie relevant vermindert. Goede resultaten zijn recent verkregen met een dieet die rijk is aan zowel visolie als borage-olie. PRO-VETHYPERSEN bevat ongeveer 0.5% borage-olie en 5% visolie. De werkzaamheid van PRO-VET HYPERSEN werd in viertal klinieken getoetst in een dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde opzet. Na 10 weken op het dieet, was de score van pruritus en erytheem ongeveer gedaald met de helft, terwijl de controlebehandeling geen invloed had. Volgens de eigenaren had het dieet bij 60% van de katten de conditie verbeterd. Het is duidelijk dat een groot deel van de patiënten met atopische dermatitis zal verbeteren na de verstrekking van PRO-VET HYPERSEN die verrijkt is met optimale hoeveelheden van borage- en vistolie. Nochtans, zullen er grote verschillen in individuele ontvankelijkheid zijn.
Bij katten met idiopathische chronische colitis of ontstekingsdarmziekte, komt er na inname van PRO-VET HYPERSEN – op basis van gehydrolyseerd eiwit, zonder de inzet van medicijnen, een significante klinische verbetering. Van de opname van visolie kan worden verwacht dat de klinische voorwaarde door zijn anti-ontstekings activiteit verder zal verbeteren. Door humane patiënten is een reductie met 56% van ernst van de klinische symptomen bij ulceratieve colitis vastgesteld.

Effectiviteiten
KENMERK EFFECT
Gehydrolyseerde eiwit bronnen. Preventie van ongunstige reacties op voedsel.
Toegevoegde zalmolie 5% Ontstekingsremmende actie.
Anti-cachectische actie.
Toegevoegde borage-olie 0.5% Vermindert de heftigheid van jeuk, erytheem en zelf-trauma.
Heeft een ontstekingsremmende werking en controleert daardoor huidcondities zoals atopische dermatitis. Het actieve principe van borage-olie is omega-6 vetzuur, gamma-linoleenzuur (GLA).
Hoge verteerbaarheid van eiwitten, vetten en koolhydraten. Goede consistentie van de ontlasting.
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie (EPA+DHA) Stimuleert de immuunfunctie.
Verbetert de huid bij atopische aandoeningen. Vermindert het risico op kanker, nierziekte en gewrichtsaandoeningen.
Rijk aan natuurlijke anti-oxidante. Vermindert risico op kanker en nierziekte.
Sturing van de zuurgraad van de urine en verlaging van de concentraties van struvietvormende componenten. Vermindert het risico op struvietvorming.
Laag fosforgehalte. Vermindert het risico op nierziekte.
Rijk aan vezelstoffen met hoge viscositeit (FHV) Vermindert het risico op diabetes en haarballen. Stimuleert de darmmotiliteit en bevordert de consistentie van de ontlasting.
Rijk aan vezelstoffen met lage viscositeit (FLV) Bevordert de darmmotiliteit en controleert haarbalvorming.
Toegevoegde Yucca extract Vermindert het geur van de ontlasting.
Toegevoegde prebiotica:
mannanoligosacchariden (MOS) fructooligosacchariden (FOS) Toegevoegde prebiotica:
mannanoligosacchariden fructooligosacchariden

Samenstelling
rijst, gehydrolyseerde vis proteïne, aardappelproteïne, dierlijke vet, visolie (zalm), gedroogde bietenpulp, gedroogde aardappel, gehydrolyseerd soja-proteïne isolaat, gepurificeerde groente vezels (cellulose), gehydrolyseerde kippenlever, monocalcium-fosfaat, calcium carbonaat, kaliumchloride, mannan-oligosaccharides, borage zaad olie (Borago Officinalis), ammoniumchloride, lijnzaadolie, L-carnitine, taurine, inuline (bron van fructo-oligosaccharides), Yucca Schidigera-extract, rozemarijnextract.

* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend (vitamine E) extract van natuurlijke oorsprong en conserveringsmiddelen ammoniumpropionaat, fosforzuur en citroenzuur.

Voedingsschema
2 kg 30 - 40 gr
3 kg 40 - 55 gr
4 kg 50 - 70 gr
5 kg 60 - 85 gr
>6 kg 10 - 15 gr/kg

De aanbevolen toepassing van dit rantsoen is een periode van 3 tot 8 weken; als de symptomen verdwenen zijn, kan dit rantsoen voor onbepaalde tijd worden gebruikt.

 
 
Back to content | Back to main menu