Prins - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Prins

Kattenartikelen > Voer > Droogvoer

VitalCare Adult Fit is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar

100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
Zalmolie voor een glanzende vacht
Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem
VitalCare Adult Fit is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat. De smakelijke brokjes zijn bereid met kip en houden uw actieve kat in topconditie. Zalmolie is een bron van omega-vetzuren en helpt uw kat zijn vacht glanzend en gezond te houden. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Resist Calm is speciaal geschikt voor gevoelige katten

100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
Verrijkt met kruidenextracten
Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem

VitalCare Resist Calm is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van uw kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van uw kat! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

Prins Dieetvoedingen voor de kat
Onze hoogwaardige dieetvoedingen zijn verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend zijn en veilig langdurig kunnen worden gegeven. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten.

verkrijgbaar voor:
Weight controle
Struvite & calciumoxalate
Renal / nieren
Skin & intestinal
Hypo-allergeen

 
 
 
Back to content | Back to main menu