Omschrijving - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Omschrijving

Hondenartikelen > Voer > Droogvoer > Acana

Acana Wild Prairie hondenvoer

Acana Regionals Wild Prairie hondenbrokken
Acana Wild Prairie is een hoogwaardige graanvrije hondenbrok met een hoog gehalte dierlijke ingrediënten. De hoofdingrediënten van Acana Wild Prairie voor de hond zijn scharrelkip, scharrelkalkoen én haring.

Graanvrije hondenbrokken
Alleen gebruik van regionale ingrediënten
Vlees van scharreldieren
Geen conserveermiddelen, geur- kleur- smaakstoffen en geen suikers
Acana graanvrij voor de hond bevat 70% dierlijke ingrediënten. De overgebleven 30% bestaat uit groente, fruit én kruiden. De ingrediënten komen rechtstreeks van nabij gelegen boerderijen in Canada. Iedere dag worden er verse ingrediënten aangeleverd en deze worden direct verwerkt. De meest verse ingrediënten zonder tussenhandel of tussentijdse opslag, conservering of bevriezing.

Inhoud: 340 gram, 2 kilo, 6 kilo of 11,4 kilo

Acana Heritage Senior

Acana Heritage is een gezonde graanvrije hondenvoeding voor honden van 7 jaar en ouder. Acana Senior Heritage is een graanvrije brok met een hoog gehalte aan vlees en vis. Er worden geen snelle koolhydraten gebruikt in de Acana Heritage, waardoor de bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

Gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten
Voor honden vanaf 7 jaar
Op basis van scharrelvlees
Geschikt voor moeilijke eters door de gevriesdroogde ingrediënten
Door de aanwezigheid van Omega 3 en 6 en glucosamine en chondrotine uit natuurlijke bon ondersteund de Acana Senio de vachtgezondheid, hersenactiviteit en de spieren en gewrichten van de ouder wordende hond.

Acana Heritage Small Breed Adult

De Acana Small Breed was er, maar in deze nieuwe verbeterde Heritage versie bevat de Acana Adult Small breed geen granen meer (in tegenstelling tot eerst). Het hoge vleesgehalte en de gevriesdroogde ingrediënten maken de Acana Adult Small Breed nog smakelijker óók voor moeilijke eters van kleine rassen.

Gezonde voeding voor kleine hondjes
Op basis van scharrelvlees
Rijk aan (vers) vlees
Vrij van granen en aardappel

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu