Omschrijving - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Omschrijving

Hondenartikelen > Voer > Droogvoer > Acana

Acana Wild Prairie hondenvoer

Acana Regionals Wild Prairie hondenbrokken
Acana Wild Prairie is een hoogwaardige graanvrije hondenbrok met een hoog gehalte dierlijke ingrediënten. De hoofdingrediënten van Acana Wild Prairie voor de hond zijn scharrelkip, scharrelkalkoen én haring.

Graanvrije hondenbrokken
Alleen gebruik van regionale ingrediënten
Vlees van scharreldieren
Geen conserveermiddelen, geur- kleur- smaakstoffen en geen suikers
Acana graanvrij voor de hond bevat 70% dierlijke ingrediënten. De overgebleven 30% bestaat uit groente, fruit én kruiden. De ingrediënten komen rechtstreeks van nabij gelegen boerderijen in Canada. Iedere dag worden er verse ingrediënten aangeleverd en deze worden direct verwerkt. De meest verse ingrediënten zonder tussenhandel of tussentijdse opslag, conservering of bevriezing.

Inhoud: 340 gram, 2 kilo, 6 kilo of 11,4 kilo

Acana Classic Wild Coast

De Classic hondenbrokken van Acana is de goedkoopste lijn binnen de Acana hondenvoedingen. De Acana Classic Wild Coast is een zeer gezonde brok voor jouw hond met een hoog visgehalte, aangevuld met groenten, kruiden en haver. De Acana Classic is geschikt voor honden in alle levensfasen en biedt een gezonde en verantwoorde voeding voor je hond tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gezonde hondenvoeding met hoogwaardige ingrediënten
Niet volledig graanvrij (bevat gestoomde haver)
Volledige hondenbrok
Smaakvolle voeding voor iedere hond
Uitsluitend wild gevangen vis gebruikt in de voeding

Acana Regionals Grasslands hondenbrokken

Acana Regionals Grasslands is een graanvrije hondenbrok op basis van lamsvlees, kalkoenvlees, eendenvlees en vis. Het hoofdbestanddeel van Acana Grasslands hondenbrokken is lam, in deze brok zitten géén gluten en granen en de brok heeft een hoog gehalte aan dierlijke ingrediënten.

Helemaal vrij van granen
Hoog vleesgehalte
Gezonde hondenbrok die makkelijk en graag wordt gegeten
Geen chemische conserveermiddelen of vulmiddelen
Pure en gezonde voeding helemaal lokaal geproduceerd
Acana Regionals Grasslands is een hondenbrok zonder graan passend bij het dieet van een carnivoor. De brokken zijn smakelijk en gezond voor jouw hond. Helemaal vrij van onnatuurlijke toevoegingen zoals conserveermiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Doordat alle ingrediënten afkomstig zijn van lokale boeren komen er geen ingrediënten vanuit China of andere landen waar vaak vleesmeel wordt ingekocht door brokkenfabrikanten. Alle ingrediënten worden vers aangeleverd en geïnspecteerd voordat deze in de hondenvoeding belanden. Je krijgt hiermee een pure en gezonde voeding voor jouw hond.

Acana Heritage Senior

Acana Heritage is een gezonde graanvrije hondenvoeding voor honden van 7 jaar en ouder. Acana Senior Heritage is een graanvrije brok met een hoog gehalte aan vlees en vis. Er worden geen snelle koolhydraten gebruikt in de Acana Heritage, waardoor de bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

Gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten
Voor honden vanaf 7 jaar
Op basis van scharrelvlees
Geschikt voor moeilijke eters door de gevriesdroogde ingrediënten
Door de aanwezigheid van Omega 3 en 6 en glucosamine en chondrotine uit natuurlijke bon ondersteund de Acana Senio de vachtgezondheid, hersenactiviteit en de spieren en gewrichten van de ouder wordende hond.

Acana Pacific Pilchard

Acana Pacific Pilchard is een nieuwe visversie van de hypoallergene Acana Singles lijn. Door het gebruik van slechts 1 eiwitbron, het weglaten van granen en het gebruik van natuurlijke conservering is deze voeding van nature hypoallergeen. Acana Pacific Pilchard bevat sardines, sardine meel en sardine olie aangevuld met groenten en kruiden.

Slechts 1 bron van eiwit (vis) en graanvrij
Hypoallergeen hondenvoer
Door het gebruik van 1 eiwitbron geschikt voor een eliminatiedieet
Vrij van kip, eieren, zuivel en tarwe
De enige dierlijk eiwitbron in de Pacific Pilchard is vis, door zowel verse vis, vismeel als visolie te gebruiken ontstaat er een goed opneembaar dierlijk eiwit in hoge concentratie. Acana Pacific Pilchard is een hondenbrok met beperkt aantal ingrediënten om allergieklachten uit te sluiten en te elimineren. De Acana Pilchard is een hondenbrok die geschikt is voor honden van alle maten, rassen en leeftijden.

Advies hypoallergene voeding
Wanneer je een nieuwe voeding start omdat de hond allergie gerelateerde klachten laat zien, dan is het belangrijk om de oude voeding te staken. Wanneer je een hele gevoelige hond hebt, kun je de overgang geleidelijk laten gaan door het voer te mengen. Wanneer de allergie klachten erger zijn dan de gevoeligheid van de hond bij overstappen op andere voeding, is het aan te raden om direct te starten met de nieuwe voeding en de oude voeding niet meer te geven.

Ook snacks en tussendoortjes moeten worden aangepast. Wanneer de hond bijvoorbeeld altijd een sneetje brood krijgt bij het eendjes voeren, niet meer doen! Als je kiest voor de Pacific Pilchard hondenbrok van Acana kun je natuurlijke snacks geven van 100% vis. Niets anders. Om goed te kunnen kijken wat de voeding doet is het verstandig om de eerste weken echt alleen de nieuwe brok te geven. Om te kunnen zien of de nieuwe voeding aanslaat is het handig deze minimaal 6 weken te voeren, om de resultaat van de nieuwe voeding goed te kunnen beoordelen.

Acana Heritage Small Breed Puppy

Speciaal voor opgroeiende pups van kleine hondenrassen is de Acana Heritage Puppy Small Breed ontwikkeld. Een hoogwaardige graanvrije hondenbrok met een hoog vleespercentage en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Uitermate geschikt voor pups van kleine hondenrassen, door de uitgebalanceerde samenstelling.

Gezonde voeding voor opgroeiende pups van kleine rassen
Op basis van scharrelvlees
In eigen keukens bereid
Rijk aan (vers) vlees
Vrij van granen en aardappel

Acana Heritage Small Breed Adult

De Acana Small Breed was er, maar in deze nieuwe verbeterde Heritage versie bevat de Acana Adult Small breed geen granen meer (in tegenstelling tot eerst). Het hoge vleesgehalte en de gevriesdroogde ingrediënten maken de Acana Adult Small Breed nog smakelijker óók voor moeilijke eters van kleine rassen.

Gezonde voeding voor kleine hondjes
Op basis van scharrelvlees
Rijk aan (vers) vlees
Vrij van granen en aardappel

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu