Royal canin - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Royal canin

Kattenartikelen > Voer > Droogvoer

Royal Canin Oral Sensitive 30

Voor een optimale mond- en gebitshygiëne van de volwassen kat
Voor katten met tandplak, helpt de vorming van tandsteen te verminderen
belangrijkste kenmerk
Tandplak is een bacteriële afzetting op het tandoppervlak. De tandplakbacteriën zetten calcium om in tandsteen. Op den duur kunnen bacteriën leiden tot ontstoken tandvlees, slechte adem en zelfs tot het uitvallen van gebitselementen. Het is van belang het mechanisch reinigingseffect te bevorderen. Wanneer de kat op brokken kauwt ontstaat een schurend effect langs de tanden, waardoor de vorming van tandplak beperkt wordt. Door het chemisch reinigingseffect te bevorderen wordt de vorming van tandsteen geremd, dit gebeurt onder meer dankzij de toevoeging van calciumvangers.

59% minder tandsteenvorming.

Royal Canin Urinary Care
Helpt de gezondheid van de urinewegen te behouden
belangrijkste kenmerk
Gezonde urine bij katten kan van nature kristallen bevatten. Door verschillende factoren, waaronder de zuurgraad (pH), kan kristalvorming toenemen. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de urinewegen. Voeding kan het risico op kristalvorming in de urine
helpen verminderen.

URINARY CARE is ontwikkeld om de gezondheid van de urinewegen te helpen behouden. De specifieke formule helpt de mineralen in balans te houden en de pH-waarde van de urine te verminderen. Dit leidt tot minder geconcentreerde urine en ondersteunt daarmee de gezondheid van de urinewegen.

 
Back to content | Back to main menu