Apotheek - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Apotheek

Kattenartikelen > Kattenapotheek

Bach Rescue druppels 20ml

Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
Bach Rescue druppels zijn een 100% natuurlijke anti-stress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bv als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken bij het afsteken van vuurwerk.

Bach Rescue  is een combinatie van een aantal Bach Flower Remedies. Bach Flower Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies, die zijn ontdekt door de Engelse arts dr. Edward Bach. Elke remedie zorgt voor het in balans brengen van een specifieke, negatieve emotie.
De Bach Flower Remedies worden over de hele wereld voorgeschreven door artsen en therapeuten en zijn geschikt voor zelfmedicatie.
Bach wordt ook steeds meer gevraagd en toegepast bij huisdieren en met verbluffende resultaten!
Bach Rescue wordt namelijk ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Daarnaast helpt Bach Rescue bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster.  

Bach Rescue in het kort:  
* Geeft rust
* is eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek, aan het drinkwater toevoegen of het voer toevoegen)
* versuft niet
* kent geen bijwerkingen
* is niet verslavend
* belemmert de werking van andere medicijnen niet.

Beaphar Mondwater
Het mondwater van Beaphar is een middel om de vorming van tandplak tegen te gaan. Tandplak ontstaat doordat ongewenste micro-organismen en voedselresten aan de tanden van jouw hond of kat blijven zitten. Als tandplak niet op tijd weggehaald wordt, ontstaat er tandsteen. Tandsteen zit vast, waardoor een professionele gebitsreiniging nodig is om het gebit weer schoon te krijgen. Het is daarom belangrijk om op tijd het gebit schoon te houden. Beaphar mondwater bevat enzymen die de ongewenste micro-organismen aanpakken.

Eigenschappen
Tegen tandplak
Voor frisse adem
Bevat enzymen
Makkelijk in gebruik.

 
Back to content | Back to main menu