Tondeuze - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Tondeuze

Hondenartikelen > Kammen & Borstels

Tondeuze Moser max45 type 1245

De levering volgt compleet met 3 mm-scheerkop, reinigingsborstel en olie.
Het uiterst robuuste scheerapparaat Moser Professional is uitstekend geschikt voor het compleet scheren van uw hond of gedetailleerd scheren van uw paard. Dankzij de krachtige 45 Watt power-motor met twee snelheden is een extreem langdurige belasting geen enkel probleem.
Het ergonomische design van het scheerapparaat zorgt voor een betrouwbare, handvaste lichte greep – ook voor professionals – handig, klein en toch robuust. Door een speciale bescherming vibreert de Moser tondeuse max45 bijzonder weinig.
De professionele set scheerkammen beschikt over een precisiesleuf en het uitwisselen van de kammen is bijzonder makkelijke middels de drukknop.
Scheermachine Moser max45 in één oogopslag:
Sterke, ergonomische 2-speed scheermachine
Maten: L 20 x B 4 x H 5 cm
Weinig trillingen door speciale demping
Bedoeld voor professioneel scheren
Geschikt voor een complete scheerbeurt
Inclusief 1 mm scheerkop, verwisselbaar
TUV-gecertificeerd
Gemaakt in Duitsland
Bij het scheerapparaat Moser max45 kunt u een driedelige set scheerkammen bestellen, die op de 3
mm scheerkoppen passen. De snijlengte van deze opzetkammen is 6mm, 10mm en 13mm.
Een kleine tip voor het opzetten van de scheerkammen: aan de kammen bevindt zicht aan de onderkant een klein veertje. Deze moet in de scheerkop ingehaakt worden en dan wordt de kam over de scheerkop getrokken.
Belangrijk: Om een lange levensduur te waarborgen, is het noodzakelijk de scheerkop, zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven, regelmatig te olien. Bij gebrek aan een olielaagje tussen de tanden wrijft het metaal over elkaar en zo slijt de scheerkop snel af.
Let op: scheren met vuil en zand in de vacht van uw hond kan de scheerkoppen bot maken. Daarom is het raadzaam om uw hond te wassen en goed te drogen voor het scheren.

 
 
Back to content | Back to main menu