Verzorging - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Verzorging

Kattenartikelen > Verzorging

Deze Kam Middel met gemiddelde tandwijdte verzorgt de vacht van uw kat door deze los te maken, op deze manier worden losse haren, vuil en eventuele klitten verwijderd. Deze kam is uitermate geschikt voor alle katten met een dunne langharige vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw kat draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u en al uw kat zo comfortabel mogelijk verloop

Deze Nageltang is geschikt voor het knippen van de nagels van uw kat. En is geschikt voor alle katten.
Het regelmatig verzorgen van de nagels bij katten, draagt er aan bij dat de nagels niet in kunnen groeien en dat de stand van de poten correct blijft. Tijdens het knippen dient u er op te letten dat u alleen in het 'dode' gedeelte knipt.

O Tom tekentang
Nog nooit was het zo makkelijk om een teek te verwijderen!...
Met de O'Tom tekentang is het eenvoudig!
Met O'Tom kan u een teek bij uw hond of kat verwijderen:
* zonder dat er deeltjes van de teek in de huid blijven zitten
* in een handomdraai, volledig pijnloos
* zonder ether of andere produkten
* zonder druk uit te oefenen op de romp van de teek, zodat infectueuze stoffen niet in het lichaam van uw huisdier terecht komen
(Babesiosis, Ziekte van Lyme, ...)
De O'Tom tekentang kan oneindig vaak gebruikt worden!


Deze Vlooienkam met Korte Tanden is geschikt voor het verwijderen van vlooien en vuil. De kam is geschikt voor alle katten met een kort- en langharige vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw kat draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw kat zo comfortabel mogelijk verloopt.

 
 
 

Deze Borstel Slicker Soft Small verzorgt de vacht van uw kat door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De soft slicker is uitermate geschikt voor alle katten met een dunne vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw kat draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u en al uw kat zo comfortabel mogelijk verloopt.

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu