Kammen - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Kammen

Hondenartikelen > Kammen & Borstels

Verzorgingskam Fijn
Deze fijne verzorgingskam verzorgt de vacht van uw hond door deze los te maken, op deze manier worden losse haren, vuil en eventuele klitten verwijderd.
Deze verzorgingskam is geschikt voor alle honden met een korte vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft.
Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond zo confortabel mogelijk verloopt.

Vlooienkam
Deze vlooienkam met korte tanden is geschikt voor het verwijderen van vlooien en vuil. Het is geschikt voor honden met een korte of ruwharige vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond zo comfortabel mogelijk verloopt.

Hondenkam dubbel

Deze dubbelzijdige kam is uitermate geschikt voor de verzorging van honden en katten met een middellange tot lange vacht. De kam bestaat uit twee kammen, aan de ene kant 24 tanden en de andere kant 37 tanden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu