Kammen - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Kammen

Hondenartikelen > Kammen & Borstels

Vlooienkam
Deze vlooienkam met korte tanden is geschikt voor het verwijderen van vlooien en vuil. Het is geschikt voor honden met een korte of ruwharige vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond zo comfortabel mogelijk verloopt.

Verzorgingskam Fijn
Deze fijne verzorgingskam verzorgt de vacht van uw hond door deze los te maken, op deze manier worden losse haren, vuil en eventuele klitten verwijderd.
Deze verzorgingskam is geschikt voor alle honden met een korte vacht.
Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft.
Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond zo confortabel mogelijk verloopt.

Verzorgingskam middel

Beschrijving
Deze verzorgingskam met een gemiddelde tandwijdte verzorgt devacht van uw hond of kat door deze los te maken, op deze manier worden losse haren, vuil en eventuel klitten verwijderd.

Deze verzorgingskam met gemiddelde tandwijdte verzorgt de vacht van uw hond door deze los te maken, op deze manier worden losse haren, vuil en eventuele klitten verwijderd. Deze verzorgingskam is geschikt voor alle honden met een dunne langharige vacht. Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond vlekkeloos verloopt.

Hondenkam dubbel

Deze dubbelzijdige kam is uitermate geschikt voor de verzorging van honden en katten met een middellange tot lange vacht. De kam bestaat uit twee kammen, aan de ene kant 24 tanden en de andere kant 37 tanden.

Vachtverzorging kat kam, korte/lange tanden.
Beschrijving
# hoogwaardige afwerking.
# softgrip handvat.
# compleet assortiment voor de vachtverzorging voor zowel hond als de kat.
# duidelijke vachtverzorgingsinstructies voor de consument.

De algemene vachtverzorgingsinstructies:
Het regelmatig kammen en borstelen van uw hond of kat draagt er aan bij dat de vacht in topconditie blijft. Zo blijft de vacht glanzend schoon en ontstaan er minder snel klitten. Verzorg de vacht altijd in de richting van de haargroei, zodat de verzorging voor zowel u als uw hond of kat zo comfortabel mogelijk verloop

 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu