Omschrijving - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Omschrijving

Hondenartikelen > Zomerartikelen

Woof Washer 360
Geweldige boog van water bespuit je hond helemaal
Kan worden aangesloten op elke standaard tuinslang
Gebruikt elke hondenshampoo
Easyil schakelt tussen schoon water en shampoo
Dit item heeft een verstelbare maat voor gebruik met grote en kleine honden!

We weten allemaal dat het verzorgen van je hond een uitdaging kan zijn, maar je hond wassen - nou ja, dat kan heel moeilijk zijn. Gelukkig zijn wij bij TeleBrands bezig oplossingen te bedenken die het leven een stuk eenvoudiger maken en we verklaren dat Woof Washer er is om u te redden. U wilt een sprankelende schone hond die zich graag wast?
Luister dan naar de volgende woorden.
Sluit gewoon Woof Washer 360 op je slang aan, voeg shampoo toe, schuif de hoepel over je hond en schakel hem in. De zeep en het water mengen onmiddellijk, waardoor een schuimende oplossing ontstaat om uw pup of volwassen hond schoon te schrobben, van kop tot staart. Je hond zal worden gewassen en gespoeld in minder dan een minuut. Het geheim zit hem in het 360 graden ontwerp dat ervoor zorgt dat een waterring zachtjes rond je hond kan stralen voor 360 graden schoon. Regel eenvoudig de waterdruk naar de zin van uw hond met de drukbedieningshendel. Woof Wasmachine 360 ​​laat honden van alle groottes 360 graden schoon worden.
Schone hond, probleem opgelost en het was makkelijker dan je je ooit had voorgesteld. Je hond zal weer dol zijn op badtijd met Woof Washer 360.

Koelmat hond

Geef je hond verkoeling tijdens warme dagen met deze koelmat. De koelmat wordt geactiveerd door middel van druk en werkt dus alleen als de hond zich op de mat bevindt. De mat koelt 7-12 graden lager dan de omgevingstemperatuur en gedurende max. 4uur bij constant gebruik.
Verkrijgbaar in 2 maten. . Maat 40-50cm &  50-90cm.

Kowloon doggy pool
stevig hondenzwembad
kunstof delen
zonder op te blazen neer te zetten!

Hondenzwembad is een geweldig hondenzwembad voor veel waterplezier! Heerlijk om uw hond af te laten koelen tijdens de warme zomerdagen. Dit robuuste zwembad is gemaakt van een stevige kunststof met antislip laag. Het hondenzwembad is speciaal ontworpen voor honden en biedt uw huisdier zowel verkoeling als plezier. Voor honden is verkoeling tijdens de zomer echter minstens zo belangrijk.
Omdat honden niet kunnen zweten is voor hen het kwijtraken van de hitte in hun lichaam lastig. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. Doggy p
ool heeft daarom een perfecte oplossing voor dit probleem bedacht: een hondenzwembad!

Overzicht gegevens Doggy p
ool hondenzwembad
Het
hoeft niet opgeblazen te worden
I
nclusief afsluitkop waardoor u het zwembad leeg kan laten lopen
Het
is eenvoudig te reinigen
Het is
gemaakt van sterk en duurzaam materiaal
met antislip coatinglaag

Het Doggy p
ool hondenzwembad is verkrijgbaar in 2 maten:
Small: Diameter 80 cm x Hoogte 20 cm
Medium: Diameter 120 cm x Hoogte 30 cm


Gebruik Doggy Cool hondenzwembad
Het Doggy Cool hondenzwembad is erg makkelijk in gebruik. U hoeft het zwembad niet op te blazen, enkel uit de doos te halen, op te zetten en te vullen met water. Wanneer uw hond genoeg verkoeling heeft gehad of u het zwembad op wil ruimen kunt u de afsluitknop van het zwembad open zetten waardoor het water wegstroomt. Vervolgens kun u het hondenzwembad gemakkelijk weer inklappen.


 
 
 
Back to content | Back to main menu