Omschrijving - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Omschrijving

Hondenartikelen > Voer > Droogvoer > Orijen

Orijen Puppy

De Orijen puppybrokken zijn een hoogwaardige maaltijd op basis van alles wat een hond het liefste eet: hoog vleesgehalte, geen granen, vis, verse groenten en kruiden. Het hoofdaandeel in de voeding is scharrelvlees. Alle dieren worden gehouden op lokale boerderijen en ze kunnen altijd vrij scharrelen. Door het gebruik van verse regionale ingrediënten komen er géén synthetische conserveermiddelen in Orijen hondenbrokken terecht. Zo heb je een echt gezonde en  smakelijke voeding voor jouw pup. De Orijen puppy brokjes zijn geschikt voor opgroeiende pups van kleine tot middelgrote rassen.

Gebaseerd op scharrelvlees
Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten
Geen synthetische toevoegingen
Hoog gehalte aan dierlijke ingrediënten
Géén granen
Een puppybrok met een hoog gehalte aan vlees ingrediënten (85%), zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Orijen heeft een bekroonde laag-glycemische formule vermindert ongewenste koolhydraten en ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel om jouw hond in topconditie te houden. Biologisch passend voor de hond.

Orijen Six Fish hondenbrok

Orijen Whole Prey Six Fish is graanvrije hondenvoeding op basis van vis. Deze Six Fish hondenbrok bevat véél hoogwaardige ingrediënten en dan met name vis. De van nature aanwezige omega 3 en 6 vetzuren in vis zijn voor de hond zeer gezond en goed voor vacht en huid.

Graanvrije hondenbrok op basis van vis
Vrij van granen
Ingrediënten worden lokaal en vers verwerkt
Geen GMO`s, conserveermiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen
Orijen heefft een zeer hoog gehalte aan dierlijke ingrediënten. Orijen 6 Fish de gezonde hondenbrok op basis van vis.

Orijen hondenbrokken Adult Dog

De Orijen Whole Prey Adult is een gezonde hondenbrok met een hoog aandeel dierlijke ingrediënten en helemaal vrij van graan. Orijen Whole Prey gebruikt (zoals de naam al doet vermoeden) voor de vervaardiging van de brok het hele dier. Op deze manier komen alle essentiële voedingsstoffen uit het dier in de voeding terecht.

Alléén gebruik van lokale ingrediënten
Graanvrije hondenbrok
Hoog gehalte dierlijke ingrediënten
Geen synthetische middelen
Hondenbrok met veel vlees
Orijen hééft een zeer hoog gehalte aan dierlijke ingrediënten. Orijen is een zéér hoogwaardige én gezonde hondenbrok. Belangrijkste is dat jouw hond het ook goed doet op de voeding.

 
 
Back to content | Back to main menu