No Problem - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

No Problem

Kattenartikelen > Kattenbakvulling

No Problem Houtkorrel
No Problem Houtkorrel is gemaakt van natuurzuiver geperste houtvezels. De Houtkorrel is in 2 maten verkrijgbaar en verpakt in een handige papieren zak met handvat. De eigenschappen maken No Problem Houtkorrel tot een effectief en extra milieuvriendelijk product.
Gebruiksaanwijzing: vul de kattenbak met een laagje No Problem Houtkorrel van ongeveer 4 centimeter. Hierdoor ontstaat een comfortabele laag van houtkorrels met veel absorptievermogen. Door dagelijks alle uitwerpselen uit de kattenbak te halen en de laag houtkorrels aan te vullen is volledige verschoning minder vaak nodig.
• 20 liter en 8,6 liter, Milieuvriendelijk, Geurvrij, Geperste houtvezels

Productie Houtkorrel
De No Problem houtkorrel bodembedekking is gemaakt van een onbehandeld natuurlijk houtsoort. De houtvezels komen vrij als bijproduct bij het schaven van hout voor de bouw en er wordt voor de productie dus geen boom gekapt. Door de natuurlijke samenstelling bevat dit product geen schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar en vriendelijk in gebruik voor dier én mens. Er wordt verder niets aan deze grondstoffen toegevoegd. De korrels worden in speciale persen voor kattenbakkorrels geperst, hierdoor heeft de houtkorrel van No Problem een superieure vocht- en geur opname ten opzichte van andere houtkorrels. Er worden alleen zachte blanke houtsoorten zoals vuren en grenen gebruikt, hierdoor is de korrel mooi egaal wit van kleur. Een bruine of anders gekleurde houtkorrel duidt op andere houtsoorten (of afvalhout) die minder vocht en geur opnemen. Het product zelf kan in de GFT container en is dus volledig recyclebaar. No Problem houtvezels zijn stofvrij door een uitgekiend productie- en ontstoffingsproces en heeft een zeer hoog absorptievermogen dat zorgt voor een hygiënische en comfortabele omgeving voor uw kat.

Classic korrel
No Problem Classic korrel is een grove klontvormende kleikorrel met een zeer hoog absorptievermogen. Een voordeel van de grove kleikorrels is dat deze beter in de bak blijven liggen en niet aan de vacht blijven hangen, dus ook zeer geschikt voor langharige katten. De natuurlijke minerale korrel neemt extra goed vocht op, waardoor deze zuinig in gebruik is. Katten hebben een hekel aan sterke luchtjes, doordat de urine snel wordt opgezogen ontstaan onmiddellijk stevige klontjes waardoor nare geurtjes geen kans krijgen. De Classic korrel is vrij van parfum.
Gebruiksaanwijzing: Vul de kattenbak met een laagje van ongeveer 7 centimeter met de No Problem Classic korrel. De super absorberende klei bindt zich aan de ontlasting en maakt er gemakkelijke uitschepbare klonten van. Schep dagelijks alle klonten uit de kattenbak en vul deze aan tot ongeveer 7 centimeter. Op deze manier hoeft u de kattenbak minder vaak geheel te verschonen.
• 20 liter, Klontvormend, Geurvrij, Kleikorrel

Productie Classic korrel
De grondstoffen voor de No Problem Classic korrel kattenbakvulling worden geïmporteerd uit een groot aantal landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De kattenbakvulling bestaat uit mineralen en dus klontvormende bentoniet.
De basis voor de minerale kattenbakvulling van No Problem Classic ligt in de mijnbouw. Na de winning wordt de grondstof gemalen en gedroogd. Als de mijn is uitgeput, wordt het landschap weer in de natuurlijke staat teruggebracht. Alle producten van No Problem staan onder permanente kwaliteitscontrole. De binnengekomen grondstoffen, verpakkingen en eindproducten worden volgens vastgestelde normen gecontroleerd.


Hygiënekorrel

No Problem Hygiëne korrel is net als de Classic korrel een grove klontvormende kleikorrel met een zeer hoog absorptievermogen. De puur natuurlijke grondstof is tot de gewenste korrelgrootte gemalen. De korrel is klontvormend en zuinig in gebruik door de hoge vochtopname. No Problem Hygiëne korrel is verrijkt met een lichte en frisse parfum, waardoor ongewenste geuren geen kans krijgen.
Gebruiksaanwijzing: Vul de kattenbak met een laagje No Problem Hygiëne Korrel van ongeveer 7 centimeter. Vanwege het goede absorptievermogen van de korrels is dit meer dan voldoende. Schep dagelijks alle klonten uit de kattenbak en vul deze daarna aan tot ongeveer 7 centimeter. Doordat alleen de klonten uit de kattenbak verwijderd hoeven te worden, is het geheel verschonen minder vaak nodig.
20 liter , Klontvormend, Frisse parfum, Kleikorrel

Productie Hygiëne korrel
De grondstoffen voor de No Problem Hygiëne korrel kattenbakvulling worden geïmporteerd uit een groot aantal landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De kattenbakvulling bestaat uit mineralen en dus klontvormende bentoniet.
De basis voor de minerale kattenbakvulling van No Problem Hygiëne ligt in de mijnbouw. Na de winning wordt de grondstof gemalen en gedroogd. Als de mijn is uitgeput, wordt het landschap weer in de natuurlijke staat teruggebracht. Alle producten van No Problem staan onder permanente kwaliteitscontrole. De binnengekomen grondstoffen, verpakkingen en eindproducten worden volgens vastgestelde normen gecontroleerd.

 
Back to content | Back to main menu