Oggisoven bakmix - van Roijen Dierenspecials

Go to content

Main menu:

Oggisoven bakmix

Hondenartikelen > Snacks > Hondenkoekjes

Oggi's Oven
is een 100% Brits vervaardigd product dat door Bell and Barker Limited aan u is aangeboden.
Oggi's Oven is ontworpen om het dieet van uw huisdier tot in de puntjes te laten uitkomen, terwijl het tegelijkertijd een lekkernij is die zowel gezond is als vrij is van kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.
Oggi's Oven Dog Biscuit Baking Mix, Cheese is een stevige bron van calcium om de botstructuren van je honden te ondersteunen, en natuurlijk houden ze gewoon van de heerlijke cheesy smaak! Oggi is ook een geweldige manier voor de kinderen om binnenlandse wetenschappelijke vaardigheden te leren en tegelijkertijd een hechte band tussen het huisdier van een kind en het gezin aan te moedigen! Oggi-koekjes bevatten slechts 30 calorieën per gemiddeld gebakken koekje, zodat uw hond elke keer een gebalanceerde voedingsbehandeling krijgt.

Geschikt voor alle honden.

 

De eenvoudig te maken, volledig natuurlijke cake- en koekjesmixen van Oggi GB voor honden zijn verkrijgbaar in acht smaken. Ze bevatten geen kunstmatige kleuren, smaken of bewaarmiddelen. De cakemix duurt slechts 12 minuten om te bakken en elke cake bevat slechts 81 calorieën. De koekjesmixen duren 15 minuten om te bakken en de koekjes bevatten slechts 30 calorieën per stuk.

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu